Perisoare de pui in sos

de gaby_gabytza in Pui, 6 Feb 2014 | 9473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Perisoare
  • 700 g carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 1 ceasca orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • sos
  • 2 cepe
  • 1/2 capatana usturoi
  • 1 ceasca bulion
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 ceasca apa in care au fiert perisoarele
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 50 ml vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de pui in sos:

Perisoarele :intr-un bol amestecam carnea cu oul, orezul spalat si scurs bine de apa. Adaugam cimbru, busuioc, sare si piper dupa gust si omogenizam bine.

Punem apa cu sare si o foaie de dafin la fiert iar cand incepe sa fiarba adaugam perisoarele (care le-am facut dinainte). Lasam sa fiarba la foc mediu pana se ridica la suprafata.

Sosul -tocam ceapa si usturoiul marunt si punem la calit in putin unt topit.Dupa adaugam bulionul, sucul de rosii, apa, foaia de dafin.Condimentam cu sare si piper dupa gust lasam sa fiarba

Intr-o tava unsa cu ulei adaugam perisoarele si deasupra sosul si dam la cuptor cca 30 min. Cand a mai scazut sosul adaugam vinul si lasam sa fiarba pana mai scade si se ingroasa sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

06.02.2014, 16:03

va multumesc tuturor

madi_marin 1

06.02.2014, 19:45

bune tare!

Rocsi 1

06.02.2014, 22:33

Mmm cat de bune

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu perisoare de pui